^ Till toppen

Dina kurser

Följande fält behöver fyllas i för att anmälan ska gå igenom:

Ange dina personuppgifter

* * * *
* * * *

Önskar du delbetala din faktura i två omgångar?

Om deltagaren är under 18 år krävs målsmans uppgifter

Anmälningsvillkor/Rabatter

Nya elever samt alla barngrupper har en gratis prova på första lektionen, gäller ej på Zumbakurser där har vi valt att ha gratis prova-på pass inför varje termin. Dock måste alltid en platsreservation göras, för allas trevnad. Anmälan görs till varje ny termin över vår hemsida. Alla får ett välkomstmail av oss. Skulle du inte ha fått det så kontakta oss direkt, så hjälper vi till. Önskar eleven ej behålla platsen ska den avbokas via mail inom tre dagar. Ej avbokad plats debiteras via faktura. Alla kurser får faktura skickad hem på post. Elever som uteblir vid första tillfället räknas inte som en avbokning, vi ser fram emot att få träffa er lektion två.

OBS! Nytt inför 2015: Fortsättningselever som väljer att anmäla sig efter 1/1-15 går miste om våra fördelaktiga danspaket och rabatter. Detta är för att få bort sena anmälningar i samma startvecka och underlätta planering för personal.

Vid anmälan till barndans rekommenderas att välja kurs efter barnets födelsedatum, ej kalenderår.

Återbetalning av kursavgiften görs endast vi sjukdom och uppvisande av läkarintyg. Provlektion kan tas i mån av plats i grupperna under våra tre första veckor. Kontakta oss via mail eller direkt i receptionen. Provlektionen betalas kontant i kassan, 100 kr som dras av vi betalning av hela kursavgiften på din faktura.

Om du som fortsättningselev behöver avboka din plats innan första lektionstillfället kan du fram till den 1/1-14 göra detta utan läkarintyg. Dock dras 200:- i administrativ avgift av från din totala kursavgift.

Kontantbetalning kan ske direkt på dansskolan 12/1 – 8/2. Vid kontant betalning ber vi er att ta med fakturunderlaget.

Rabatter

Elever som dansar två gånger i vecka erhåller 100 kr i rabatt på tillkommande kurs, får dock endast utnyttjas en gång per termin.

Föräldrar till elever som har valt stora danspaketet har 50% på alla danskurser och Zumbakurser.

- Försenad betalning debiteras med en avgift på 150kr, ev rabatter på kurser samt danspaket gäller ej vid försenad betalning.
- Eventuell avanmälan görs via mail inom tre dagar.
- Om du avbryter en kurs på grund av sjukdom strykt med läkarintyg återbetalas kursavgiften för de antal kursveckor som återstår vid avbokningsdatumet.

Lilla danspaketet

Dansa tre kurser och få 3:e kursen till halva priset (gäller den billigaste kursen)

Stora danspaketet

Dansa 4 kurser och få den fjärde gratis (gäller den billigaste kursen)

Övriga upplysningar

Föräldrar får närvara vid undervisningen första och sista lektionen varje termin.

Dansskolan förbehåller sig rätten till ändringar av lärare, dag samt tid om så blir nödvändigt.

Önskar du delbetala dina kurser (uppdelat på två tillfällen) går det bra. Kryssa i Ja ovan.

Dansinstitutet Kalmar använder dina/ditt barns personuppgifter för att vi eventuellt behöver nå dig/er gällande er/era kursanmälningar hos oss. Informationen som berör er sparas i två år och detta görs för att ge en möjlighet till återanmälan. Vi använder oss också utav mailutskick, sms-utskick samt telefonsamtal för att komma i kontakt med er. Efter två år från registreringstillfället så raderas era uppgifter då det inte finns skäl att behålla dessa. Godkännande av ovanstående information krävs för att anmäla sig till en eller flera kurser.OBS! Anmälan är bindande.

En avanmälan är INTE detsamma som att eleven ej deltar vid första lektionstillfället.

OBS! Ange endast e-postadresser som verkligen används regelbundet!