^ Till toppen
apr 07
 1. Infobrev Västerås 9/4

  Hjärtligt välkomna till

  Riksdisco i V-ås den 9/4

  Tävlingarna hålls i Bombardier Arena Vasagatan 89, Västeråswww.rocklunda.com/artikel.asp?stru

  Insläppet sker som vanligt kl. 08.30. Dansare samt anmälda lagledare passerar in via dansarinsläppet, entré C och övrig via publikentrén, entré A (huvudentrén). Lagledarna ska vara anmälda till tävlingsledaren Henrik Anvemyr henrik.anvemyr@dmmode.sehenrik.anvemyr@wadvdc.se. senast torsdagen den 7/4

  Entrén är 120: – för vuxna och 60: – för barn mellan 5 och 15 år.

  VI KOMMER ATT TA EMOT ENTRÉ AVGIFTEN VIA SWICH. DEN GÅR DÅ T.O.M. ATT BETAL I FÖRVÄG OCH BARA VISA UPP ”KVITTOT” VID ENTRÈN.
  SWICH NR ÄR 1234571410
  Nummerlapparna, tillsammans med program, kommer att vara placerade på borden vid ankomst. (Glöm inte säkerhetsnålar) Försök att stryka era dansare i god tid innan tävlingen och eventuella strykningar på tävlingsdagen ska vara gjorda senast 09.00.

  OBS! Inga efteranmälningar kommer att tas emot på tävlingsdagen.

  Lagledarträff kommer att hållas ca kl. 09.30

  Lagledarna kommer som vanligt att bjudas på kaffe och smörgås på morgonen samt fika under dagen.

  Varje lagledare kommer på morgonen att tilldelas ett band och/eller biljetter som berättigar till kaffe och fika i föreningens kiosk inne i hallen. På borden kommer det finnas dryck och lite godsaker.

  Tävlingen kommer att starta kl.10.00 med Discofreestyle. Därefter är ordningen Formation, Singel, Gruppoch Par. Dagen blir som vanligt ganska lång. Hålltider kan ni utläsa av rondschemat och vi hoppas kunna vara klara senast vid 21.15. Naturligtvis hänger sluttiden också på in och utgångar mellan ronder och heat, så lagledarnas roll är viktig, trots att dansarna bör vara vana och rutinerade. Dansarna ska veta när det är deras tur och kan gå in på golvet utan att vänta på att numret ropas upp. Se att dansarna är på plats, vid rätt golv och i god tid före sin rond.

   

  Vi vill också att ni ber era dansare att städa upp efter sig i omklädningsrummen och på tävlingsarenan efter tävlingens slut och att ni som lagledare kollar av detta innan hemfärd. Tyvärr finns det en trend mot att man allt oftare lämnar sina matrester på läktare och på golvet i hallarna vilket är tråkigt. Det finns alltid gott om papperskorgar att kasta sina matrester i så var snälla att hjälpa till med detta så att det blir ett trevligt arrangemang både för deltagare och arrangör J !

   

  Mat o Parkering
  Det finnas en servering i hallen där ni kan köpa varm mat, kaffe, smörgåsar, fikabröd, varm korv och läsk m.m. Det kommer också att finnas grillar utanför arenan vid dansarentrén (Entré C) där ni kan köpa hamburgare och drycker. Dessutom kommer föreningen som vanligt att ha en egen kiosk vid entré C med ett brett utbud av korv, toast, kaffe, läsk, smörgåsar, fikabröd, frukt, godis m.m. till mer förmånliga priser.
  Det finns gott om gratis parkeringar i anslutning till hallen.

   

  Vi ser fram emot en trevlig och dansant helg med många glada dansare och en stor publik som hejar fram sina favoriter. VARMT VÄLKOMNA!