^ Till toppen
nov 08
 1. Information från Danshuset i Helsingborg

  Hjärtligt välkomna till Helsingborg den 16 november för höstens andra riksdiscotävling. Tävlingen genomförs på Idrottens Hus, Mellersta Stenbocksgatan. Det finns en liten parkering utanför hallen och en stor vid Fredriksdals friluftsmuseum ett par hundra meter norr om IH. Infart där Hävertgatan korsar Dragaregatan. Det finns också en stor parkering på Mejerigatan ett par hundra meter söder om IH. Infart från Filbornavägen, vid macken, innan rondellen österut om man kommer från Mellersta Stenbocksgatan.
  Tävlingen startar kl 10.00 och beräknad sluttid är 20.30. Tävlingsordning är:
  Disco Freestyle
  Par
  Grupp
  Singel
  Formation
  Vi har skickat ut entréband till alla skolor där alla startavgifter är betalda. För de skolor som har elever som ännu inte betalt skickar vi banden i helgen så ni har dem på måndag eller tisdag. Vi skickar inga band till de elever som står som obetalda på dans.se. Det kommer att finnas en lapp med i kuvertet vilka elever det rör sig om. Dessa elever måste betala sin avgift kontant i entrén alt visa ett kvitto på att avgiften är inbetald (dvs lämnat dansarens konto) där det tydligt framgår att betalningen avser vår tävling.
  Igår fick vi till vår fasa reda på att staden håller på att bygga om en del av IHs omklädningsrum!!! Så vi har endast tillgång till 5 stora omklädningsrum, tyvärr. Vi kommer att duka en del av träningshallen för omklädning, för att vi skall få plats. Bra om så många som möjligt gör sig klara på hotellet ed, så kommer det att bli mindre trångt. Vi ber om ursäkt för det inträffade och hoppas på förståelse och ett gott humör i alla fall.
  Väl mött den 16:e!
  Hälsningar
  Mats