^ Till toppen
Mar 30
 1. Information gällande Covid-19

  Hej allihopa,I fredags gick regeringen ut med förbud mot alla allmänna sammankomster på mer än 50 personer. Som ett kommersiellt och privat företag, så räknas vi inte på samma sätt som en sammankomst (vilket de också förtydligade under presskonferensen), men att vi såklart ska se över hur många personer som vistas i vår lokal samtidigt.

  Vi behöver nu hjälpas åt! Vi önskar att man endast lämnar av sitt barn på träningen och sedan kanske tar en promenad eller liknande, under tiden som gruppen dansar. Detta gäller alla grupper.

  Vi har självklart förståelse för att vissa barn inte är redo att vara utan sina föräldrar, speciellt om de är väldigt små och nybörjare. Men vi försöker fortfarande att hålla detta så mycket vi kan. Vi har inga grupper som gör att vi överstiger 50 personer, förutsatt att inte alla föräldrar och eventuella syskon sitter med i lokalen.

  Vi hoppas fortfarande på att kunna avsluta terminen som planerat, men vi håller oss såklart uppdaterade hela tiden gällande Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Skulle läget ändras, så meddelar vi det så snart vi kan.

  Hoppas att ni alla mår bra och ta hand om varandra!

  Catharina W Jacobsson med personal