^ Till toppen
maj 19
 1. Information inför pardans och silverklassdiscotävling

  Tävlingen hålls i Viksängsskolan, Viksängsgatan 23, 723 47 Västerås

  Insläppet sker kl. 08.30.
  Dansare samt anmälda lagledare passerar in via dansinsläppet på skolans innergård. Publik och övrig via publikentrén som också är på skolans innergård . Lagledarna ska vara anmälda senast torsdagen 19/5 till tävlingsledaren henrik.anvemyr@wadvdc.se. / henrik.anvemyr@dmmode.se

  Parkeringsmöjligheterna är begränsade så försök söka upp lämpliga platser att parkera i anslutning till skolan/hallen.

  Entrén är 120: – för vuxna och 60: – för barn/ungdom mellan 6 och 15år.

  Nummerlapparna kommer att vara placerade på borden vid ankomst. (Glöm inte säkerhets nålar) Se till att göra era strykningar innan tävlingsdagen! Eventuella strykningar på tävlingsdagen ska vara gjorda senast 09.00. OBS! Inga efteranmälningar kommer att tas emot på tävlingsdagen.

  Tävlingsstart 10.00 och ordningen är den ni fått ut i rondschemat från sekretariatet.
  Preliminära hålltider:
  10.00 Tävlingsstart pardans
  ca 15.15 Start Disco par
  ca 16:00 Omstart pardans
  ca 19:20 Start Disco singel
  ca 20:00 Tävling slut

  OBSERVERA att detta är preliminära tider. En danstävling kan gå både fortare och långsammare. Enligt reglementet kan vi starta en klass 1 timme före utsatt tid. Om vi alltså skulle ligga före i tidsschemat så kommer tävlingen att fortsätta. Vi väntar inte in tiderna så se till att vara på plats i god tid.

  Meningen med dessa hålltider är att respektive deltagande dansskola ska kunna informera sina dansare om detta. Det är tyvärr ”omöjligt” att som arrangör svara på samtliga frågor från enskilda dansare som vill veta när just de ska dansa.

  Lagledarträff kommer att hållas ca kl. 09.30 och vid behov inför discodelarna.

  Lagledarna kommer att bjudas på kaffe och smörgås på morgonen samt fika under dagen.
  Lagledarnas roll är som vanligt att hjälpa sina dansare tillrätta under tävlingen och se till att dansarna är på plats, vid rätt golv och i god tid före sin rond 

  Mat
  Det kommer att finnas servering i hallen där ni kan köpa kaffe, smörgåsar, fikabröd och läsk. Det kommer också att finnas grillar utanför arena där ni kan köpa hamburgare och drycker.

  Vi ser som vanligt fram emot en trevlig och dansant dag med många glada dansare och en stor publik som hejar fram sina favoriter under denna regiontävling.

  VARMT VÄLKOMNA HÄLSAR WAD/VDC