^ Till toppen
jan 23
 1. Information Ligatävlingar

  Kalmar tävlingen 9/3 + Höganäs 27/4

  Innan jullovet hade vi ingen arrangör utsedd till tävlingen 9/3 och vi rekommenderade tävlingen som är senare på våren 27/4. Men vi tycker de som vill ska ta chansen att tävla på hemmaplan.

  -Viktigt Informationsmöte onsdagen 31/1 18.45-19.15 (genomgång av rutiner för anmälan m.m.)

  -Har du en ny dräkt, måste du visa upp dräkten minst 2 veckor innan tävlingen så att din danslärare har möjlighet att godkänna dräkten. 

  – Lagledare finns alltid på plats från dansskolan och finns vid lagledarbordet “DIK”. Behöver ni strykas på grund av sjukdom eller skada, kontakta Catharina 070 35 22 706. Tänk på att om man väljer att stryka sig på tävlingsdagen, stryks dansaren i alla discipliner.

  -Lagledarens uppgift på tävlingsdagen är att vara en länk mellan tävlande, kontrollant och tävlingsledare. Den tävlande har alltid egenansvar att vara på plats i rätt tid, ha rätt kläder på sig samt ta på sig sin nummerlapp. 

  -Ni ska ha med egna säkerhetsnålar för att kunna sätta på nummerlappen som ni får på plats vid lagledarbordet. Vi rekommenderar att ni har nummerlappen fram. 

  -Tänk på att dansaren ansvarar själv om det skulle ske en skada. Därför rekommenderar vi att ni har med kylpåse. 

  -Ett tips är att skriva ditt startnummer på handen för att lätt komma ihåg vad du har för nummer när det förhoppningsvis presenteras på skärmen. 

  –  Föräldrar följer tävlingen via Vote4dance samt sittandes på läktaren. Ni får därmed inte visas på tävlingsgolvet. Men dansarna får självklart vistas på läktaren hos föräldrarna.  

  -Ni ska vara på plats minst 1,5 h innan dansaren ska tävla. Tidsschema följer ni via Vote4dance. (Tiderna kan variera). Dansaren ska vara redo för start 2 ronder innan sin egen rond, för att kunna pricka av sig och ställa upp sig i ledet.

  Vi vill passa på att önska alla lycka till och glöm inte att heja på varandra!