^ Till toppen
nov 19
 1. Informationsbrev Västerås 22-23/11

  Hjärtligt välkomna till
  Tävlingarna Elit, X-tra silverdisco samt konstnärlig dans i V-ås helgen den 22-23/11

  Tävlingarna hålls i Kristiansborgsskolans Idrottshall, Sångargatan 1, Västerås

  LÖRDAGEN den 22/11

  Som vi tidigare gått ut med är intresset stort och vi har för att tävlingen ska bli så bra som möjligt flyttat fram starttiden för lördagens tävling. Insläpp sker redan 07.30. Dansare samt anmälda lagledare passerar in via dansinsläppet/spelaringången på skolans innergård. Publik och övrig via publikentrén vid framsidan mot Arosvallen .
  Entrén är 110: – för vuxna och 60: – för barn mellan 6 och 16år.

  Nummerlapparna kommer att vara placerade på borden vid ankomst. (Glöm inte säkerhets nålar) Se till att göra era strykningar innan tävlingsdagen! Eventuella strykningar på tävlingsdagen ska vara gjorda senast 08.00. OBS! Inga efteranmälningar kommer att tas emot på tävlingsdagen.

  Tävlingen kommer att starta kl.09.00 med HipHop (singel, grupp, par) och därefter fortsätta med Disco (singel, grupp, par). Vi vill uppmärksamma er på denna tidigareläggning och samtidigt be er om att verkligen se till att dansarna är på plats, vid rätt golv och i god tid före sin rond då tävlingen blir ganska lång. Mycket hänger på in och utgångar mellan ronder och heat, så lagledarnas roll är viktiga, trots att dansarna bör vara vana och rutinerade. Ca tid för start av disco 13.30.

  Mat

  Det kommer att finnas servering i hallen där ni kan köpa kaffe, smörgåsar, fikabröd, varm korv och läsk. Det kommer också att finnas grillar utanför arena där ni kan köpa hamburgare och drycker.

   

  SÖNDAGEN den 23/11
  Insläpp sker 08.30, på samma sätt som på lördagen med anmälda lagledare via dansinsläppet/spelaringången på skolans innergård och publik och övrig via publikentrén vid framsidan mot Arosvallen. Glöm inte att anmäla lagledare till söndagen.

  Entré avgifterna är de samma som på lördagen och nummerlapparna kommer att vara placerade på borden vid ankomst precis som vanligt. Eventuella strykningar på tävlingsdagen ska vara gjorda senast 09.00. OBS! Inga efteranmälningar kommer att tas emot på tävlingsdagen.

  Tävlingen kommer att starta kl.10.00 med Silverdisco, par först sedan singel. Därefter startar den konstnärliga delen och då i ordningen Show, Jazz, Modern (par, grupp, singel)

  Lagledarträff kommer att hållas ca kl. 09.30. Ett andra lagledarmöte kommer att hållas innan starten av den konstnärliga dansen. Enligt den planering vi har just nu kommer den konstnärliga dansen starta ca 12.00

  Vi ser fram emot en trevlig och dansant helg med många glada dansare och en stor publik som hejar fram sina favoriter.

  VARMT VÄLKOMNA!

  Westera Aros Dance Team & Västerås Danscenter