^ Till toppen
sep 09
 1. Inspirerande föreläsning med Tobias Karlsson

  Under 2015 firar vi med stolthet 25 år! Vi har under året erbjudit olika event och kan nu med glädje presentera Tobias Karlsson med sin föreläsning: ”Allt är möjligt”. Välkomna till en inspirerande föreläsning torsdagen den 24/9 klockan 20.00 på Dansinstitutet

  Biljetter/Betalning; Du mailar din bokning på info@dansinstitutet.com senast den 22/9, bokningen är bindande! Vid anmälan uppge antal platser samt en faktureringsadress.
  Pris: Elev på Dansinstitutet 100:-, övriga 150:-
  OBS! Begränsat antal platser!

  Allt är möjligt – rubriken är Tobias Karlssons, som ni kanske känner igen från TV4:s Let´s dance, som den glada dansaren som fört fram en rad kvinnor till stordåd.

  Tobias föreläser och i höstas och i vår har han gjort succé med sin krogshow, En dans på rosor, som nu ska ut på turné i Sverige och som kommer till Kalmar den 23/10.

  Hans liv har dock inte alltid varit en dans på rosor. Långt därifrån…

  Hör hans historia om de tidiga skolåren, där mobbningen löpte parallellt med en dansvärld fylld av beröm och ryggklapp. Hör om hur hans homosexualitet påverkat honom och hans omvärld och om hur Let´s dance fått drömmen att verka lite närmare.

  Kontentan av föreläsningen:
  – Genom att lyssna till signalerna omkring dig, din egen intuition och genom att ibland ta emot en hjälpande hand från en vän, har jag lärt mig att man kan uppnå drömmen! MEN om du inte är lycklig under resan gång, då kommer du inte heller bli det när du uppnår drömmen. Jag vill börja med att berätta att mitt liv inte alltid varit ”En dans på rosor”, säger Tobias.

  Varmt välkomna!

  Catharina med personal