^ Till toppen
maj
Maj 01
 1. Avslutning och Dansskolemästerskap

 2. Tisdag 1/5 arrangerar vi avslutningsshow samt dansskolemästerskap i D-hallen, Kalmar Sportcenter.

  Deltagande grupper samt anmälningslapp för tävling delas ut efter påsklovet.

   

   

   

   

   

   

   

   

  Information till tävlanden/föräldrar inför 

  Dansinstitutets Mästerskap tisdag 1/5-2018 

   Några timmar med tävlingsdans, på ett enkelt sätt och i lugnt tempo ger vi våra elever möjlighet att göra sin första tävling. Bästa möjlighet att ”prova-på-tävla” på hemmaplan, lära sig rutiner som gäller för eventuellt fortsatt tävlande. Våra tävlingsdansare i bronsklass ska ta möjligheten till ännu ett träningstillfälle för att tävla. Tävlingsdansare i högre klasser kommer bjuda på uppvisningar mellan alla olika discipliner.

  Många tävlar i flera discipliner och vi avslutar varje med prisutdelning. Information om startordning finns på plats. Tävlanden i singel har egen nummerlapp, tävlanden i par har en gemensam, nummerlappen ska alltid sitta på ryggen.

  • Vi är i Kalmar Sportcenter D-hallen, Kalmar. Tävlingen startar 11,00
  • Insläpp/kassa; Entré 100:-, ungdom upp till 16 år 60:-, barn under 6 år gratis. Entrén betalas kontant (gärna jämna pengar) eller via swish 1235146337. Publik som varit på tävlingen, går in gratis på elevshowen, visa stämpel i kassan.

  För tävlanden:

  • Hämta nummerlappar mellan 10,30 – 10.45, är inte nummerlappen uthämtad då räknas det som en strykning.
  • Gemensam uppvärmning för alla som ska tävla 10.45
  • Dansarna går in vid entrén, prickar av sig och får ett handledsband.
  • Värdesaker lämnas till lagledarbordet eller hos era föräldrar.
  • Alla ska ha skor på sig, annars får ni ha vad ni vill på er i samtliga klasser, tänk på att kläderna är anpassade till din tävlingsklass. Tänk även på håret, ni som kan – sätt upp det. Glöm inte egna säkerhetsnålar.
  • Lagledarna finns för att dansarna ska känna sig trygga och alltid ha någon att fråga. Felanmäld kan hända alla, ta det med lagledarna så löser vi detta tillsammans.
  • Vid eventuell sjukdom under tävlingsdagen, meddelas detta till Sabina på 070-5714090.
  • Alla tävlanden får ett diplom, vi skriver de på plats. Tävlanden som kommer på pallen får även medalj. Domaren utser ” TALANG 2018 ¨ under tävlingen.
  • För elever som vill fortsätta tävla till hösten finns tävlingsträning som ett bra komplement till er vanliga danslektion. Det finns mycket information på vår hemsida under ”tävling” – ta en titt där, eventuella frågor besvaras på info@dansinstitutet.com,

   

  LYCKA TILL PÅ TÄVLINGEN – Glöm ej att heja på varandra!

  Hälsningar Danslärarna

maj
Maj 05
 1. SM-uppladdning lördag 5/5

 2. SM 2018

  ”Det är med dansglädje i fokus vi vill samla alla våra fantastiska dansare och discipliner oavsett nivå, på ett gemensamt SM. Ett arrangemang som kommer bli den genom tiderna största danstävlingen i Sverige. SM i dans 2018 arrangeras tillsammans med Västerås danscenter i Västerås 10-13/5!” -Swedish Dance League som drivs av Sveriges dansorganisation. 

  Det är med stolthet och stor glädje som Dansinstitutet kommer ha dansare med i följande discipliner: Bugg, Swing, Latinamerikansk tävlingsdans, Salsa, Latin Showcase, Hiphop, Battle, Disco och Disco Slow. Vi samlas för gemensam SM-uppladdning lördag 5/5 klockan 15-17 (tävlingsrundorna är i dina tävlingsskor, ta med egen fika/frukt)

  På uppladdningen tas all praktisk information såväl för dansarna som föräldrarna, entréband delas även ut på plats.

  SM-uppladdningen är obligatorisk, vid sjukdom, meddela Sabina på 0705-714090

  Välkomna önskar danslärarna